ΥΛΙΚΟ Β' ΤΑΞΗΣ

Συζητήσεις και απόψεις γενικά για την τάξη και τα μαθήματα.
Άβαταρ μέλους
kseni

Δημοσίευση από kseni »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΩ Β ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΠΕΡΙΣΥ ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

Κι εγώ δίνω στα παιδιά χαρτάκι με το τι έχουν για διάβασμα, αλλά στο τέλος της μέρας και αφού τους έχω πει προφορικά και έχουν σημειώσει και πάνω στα βιβλία τις ασκησεις. Στα πιο μεγάλα παιδιά, Δ, Ε, ΣΤ ζητάω να έχουν ένα μικρό τετραδιάκι κι εκεί να γράφουν μόνα τους τι έχουν να διαβάσουν.
Άβαταρ μέλους
mikahlos

Δημοσίευση από mikahlos »

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ?? ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩ
Άβαταρ μέλους
ADAMOUSOFIA
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ADAMOUSOFIA »

Με λένε Αδαμου Σοφία και έχω εγώ τη μορφή της κυρα - Γραμματικής. Θα την στείλω ως υλικό στην αρχική της ιστοσελίδας. Καλή δύναμη στο έργο σου!
Άβαταρ μέλους
emm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από emm »

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
emm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από emm »

ΦΙΛΗ ADAMOUSOFIA ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Σ΄ΕΣΕΝΑ ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
mikahlos

φιλη Αδάμου Σοφια ευχαριστώ για τη μορφή της κυρίας Γραμματικής :lol: :D
Άβαταρ μέλους
Silena

Δημοσίευση από Silena »

Καλησπέρα και καλή σχολική χρονιά!
Άβαταρ μέλους
fountoukaki

ΚΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ

Δημοσίευση από fountoukaki »

ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΙ ΒΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ; ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑΞΗ....
Άβαταρ μέλους
mikahlos

:P :P :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mikahlos την 26 Σεπ 2010, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mikahlos

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ -ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΣ ""ΥΛΙΚΟ""- ΜΕΤΑ ΠΑΣ ""Α/ΒΑΘΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ""ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΗ 2 ΣΕΛ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Β' τάξη”